You are here: Начало » За нас » Екип
Сряда, 01 Дек 2021

Екип

Е-мейл Печат ПДФ

Сдружение “Асоциация на родители на деца с бъбречни заболявания” е организация, регистрирана в обществена полза в Централния регистър към Министерство на правосъдието под номер 20100803003 с удостоверение 003/03.08.2010 година.Управителен съвет


Веселина Джамбазова – председател на управителния съвет

Веселина Джамбазова е родител на дете с вродена аномалия на отделителната система. В продължение на години поддържа неформални контакти със семейства на деца с вродени аномалии на отделителната система. Съвместно с членовете на Управителният съвет планира и организира обществената и социална дейност на Сдружение «Асоциация на родители на деца с бъбречни заболявания. Магистър по икономика, специалност «Счетоводство и контрол».


Александра Костова – член на управителния съвет

Александра Костова заема активна гражданска позиция по отношение на проблемите на децата с бъбречни увреждания и се ангажира в тяхното популяризиране. Поддържа контакти със семейства на деца с увреждания и с доброволци. Завършва Счетоводство в Университета за национално и световно стопанство, гр. София. Магистър е по икономика, специалност „Счетоводство” . Работила е като счетоводител. От 2009 г. развива професионалните си умения в сферата на одита.


 

Красимир Джамбазов - член на управителния съвет

Красимир Джамбазов е родител на дете с тежки вродени аномалии на отделителната система. В продължение на години работи в областта на финансите и има опит във воденето на преговори, привличането на съмишленици и набирането на дарения.Магистър по икономика.


Екип


Веселина Георгиeва Джамбазова - председател

Александра Василева Костова -  финансово - административни дейности

Анелия Иванова Борисова – Вълчева -  координатор за Варна

Ани Василева Стефанова- Бахчеванова - координатор за София